A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS, TICKET NIEUWS

Met 3200 achter onze Mannekes! Ook tegen Waasland-Beveren.

Ook de abonnees die, gezien de Covid-restricties, niet welkom waren tegen Genk verwelkomen we zaterdag in het Olympisch Stadion. Alle supporters uit groep 2 hebben tot donderdag 24/09, 20 uur, voorrang om een ticket te boeken. Omdat er, net zoals bij de eerste wedstrijd, honderden abonnees voor kiezen niet te komen, geven we vanaf vrijdag 25/09, 9 uur, ook de supporters uit groep 1 de kans om nog een zitje te bemachtigen. We blijven van onze supporters begrip en medewerking vragen in deze uitzonderlijke omstandigheden. Wil je in deze omstandigheden toch niet komen, lees dan ook dit en vul het formulier in. Daarin moet je ook laten weten of je gebruik wil blijven maken van je recht op compensatie. Met 3200 achter onze Mannekes!!

Nog tot donderdag 24/09, 20 uur, kunnen alle abonnees uit groep 2 een seat bestellen. Online kan je een ticket bestellen met je cashlessnummer, achteraan je abonnement boven het logo van DCA. Heb je je abonnement nog niet, geen probleem. Het nummer staat ook in de mail die elke abonnee ontvangen heeft.

Vanaf vrijdag 25/09, 9 uur, kunnen alle abonnees tickets bestellen voor de beschikbare zitjes.

Lukt het niet online of heb je vragen, kan je ook in onze ticket corner terecht:

Ticket Corner

 • vrijdag 25/09                     17u – 20u
 • zaterdag 26/09                 13u – 16u
  (Wedstrijddag, niet open voor verkoop, enkel als infopunt)

Beerschot kiest er op dit moment voor om geen bubbels toe te laten. Toch geven we je als abonnee de kans om in de buurt van vrienden en gezinsleden te zitten. Elke abonnee kan 4 andere cashlessnummers verzamelen en ingeven. Zo kan je maximum 5 tickets bestellen en bepaal jij waar je met je gezelschap gaat zitten. OPGELET, elk ticket behoort toe aan een abonnee en mag niet aan iemand anders gegeven worden. Tot donderdag 24/09, 20 uur, kunnen enkel tickets geboekt worden voor supporters uit groep 2. Vanaf vrijdag 25/09, 9 uur, kan je maximum 5 tickets bestellen voor abonnees uit de groepen 1 en 2.

Je kan vrij kiezen uit de beschikbare plaatsen in het stadion. Er zijn 8 zones van 400 supporters. Hou er rekening mee dat je mogelijk niet terecht kan in de tribune of het vak van je abonnement. Beerschot heeft z’n stadionplan laangepast zodat er binnen en buiten het stadion nog meer spreiding is dan bij de eerste wedstrijd.

 • Surf naar https://beerschot.tickethour.be .
 • Selecteer de plek(ken) waar je (jullie) wil(len) zitten.
 • Ga door naar afrekenen. 
 • Vul je cashless-nummer(s) in. Achter een correct nummer verschijnt een bliksemschicht.
 • Registreer jouw naam en die van de andere abonnees bij elk ticket.

Lees aandachtig de info op je ticket en in je mails. We zijn genoodzaakt supporters van bepaalde zones tussen 2 uur en 1 uur voor de  aftrap te laten binnenkomen. Ook het verlaten van het stadion zal in blokken verlopen, aangegeven door de speaker.

De togen zijn open voor en tijdens de wedstrijd. Laad je drankkaart op voorhand op en ga na het bestellen onmiddellijk naar je zitje. De food trucks en de fanshop zullen gesloten zijn.

Beerschot spaart kosten noch moeite om de supporters op een veilige manier te ontvangen. Er worden meer dan 150 medewerkers ingeschakeld om alles in goede banen te leiden. Er zijn extra stewards en hosts die op wedstrijddag zullen helpen. Eenmaal in het stadion is het belangrijk onderstaande voorschriften strikt te volgen.

 • Ontsmet je handen regelmatig.
 • Hou overal afstand met supporters die niet in jouw bubbel zitten.
 • Hou je mondmasker altijd op (+12 jaar), ook als je zit.
 • Ga enkel op jouw genummerde seat zitten.
 • Ga niet rechtstaan tijdens het supporteren.
 • Verlaat jouw seat alleen om naar toilet en toog te gaan. Kom daarna onmiddellijk weer zitten.
 • Gebruik de aangegeven in- en uitgangen. Wandel niet tegen de stroom.
 • Luister naar de instructies van stewards (oranje) en hosts (geel). Zij helpen je.
 • Luister naar de instructies van de speaker.

Volg je de voorschriften niet, breng je andere supporters in gevaar. Je kan daarvoor gestraft en vervolgd worden.

Heb je vragen over de regeling, kom dan naar de ticket corner of mail naar tickets@beerschot.be of abonnementen@beerschot.be .

 

XIII teamwear

ontdek onze webshop