CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Nieuw COVID-protocol voor Beerschot - Antwerp

Beste supporters,
 
Door het nieuwe COVID-protocol, opgelegd door de overheid vanaf vrijdag 3 december, moeten alle horecavoorzieningen binnen het stadion werken volgens het bestaande horecaprotocol. Dit wil zeggen dat alle dranken genuttigd moeten worden al zittend aan een tafel van maximum zes personen. Aangezien dit voor Beerschot onmogelijk te organiseren is achter tribune 2, 3 en 4, blijven de buitentogen achter die tribunes zondag gesloten.
 
De horecagelegenheden in Museum XIII, het logecomplex, de VOS en Bar Grisar kunnen dat protocol wel volgen en zijn dus toegankelijk voor de fans die daarvoor een ticket hebben.
 
Beerschot betreurt dat het zijn supporters op de overige tribunes geen horecamogelijkheden kan aanbieden, maar vraagt om respect te hebben voor de maatregelen en ook de mondmaskerplicht strikt op te volgen. Dat zal de enige manier zijn waarop er in de nabije toekomst nog fans in het stadion zullen worden toegelaten. De club wil en kan zijn supporters in de komende periode niet missen. We hebben de steun van onze dertiende man hard nodig.
 
Tot slot wilt Beerschot oproepen om op tijd naar het stadion te komen. Om zo lange wachttijden en onveilige omstandigheden aan de toegangspoorten te vermijden. Maak er samen met ons een heksenketel van, op een veilige manier. Tot zondag!

Lees hieronder de open brief van de Pro League aan alle Belgische voetbalfans
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts