CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

OHL-Beerschot op groot scherm

Net als de vorige jaren zal ook de terugmatch van deze finale op grote schermen te volgen zijn in het Olympisch Stadion. Voor 5 euro beleef je de ontknoping van dit seizoen samen met 7000 andere supporters op het Kiel. Tot woensdag 20 uur hadden onze abonnees voorrang. Vanaf donderdag 17 uur kunnen ook niet-abonnees 2 tickets kopen. Er zijn nog dik 1000 plaatsen vrij. Wil je zeker zijn, koop dan snel een ticket! We raden aan de tickets online te kopen, de ticket corner is donderdag ook open.

Vele duizenden Beerschotsupporters kunnen OHL-Beerschot niet live bijwonen. Net als de vorige seizoenen wil Beerschot hen toch de kans geven die topmatch te beleven samen met andere supporters in een kolkende Kielse sfeer.

Beerschot zal 6 schermen plaatsen voor tribunes 3 en 4, zodat bijna 7000 supporters zaterdag 14 maart de ontknoping van het seizoen 2019-2020 samen kunnen volgen.

Zowel online als in de ticket corner start de verkoop van de laatste tickets, donderdag om 17 uur. Iedereen kan 2 tickets kopen.

Een ticket kost 5 euro en is ongenummerd. Je kan kiezen voor een plaats op tribune 3 of 4, zolang de voorraad strekt.  Wees dus snel, als je zeker wil zijn van je zitje.

openingsuren ticket corner
donderdag 17.00 - 20.00 uur

Ook tickets voor kinderen kosten 5 euro.
Andersvaliden mogen gratis komen kijken en moeten hun ticket komen halen in de ticket corner.