JEUGD NIEUWS, CLUB NIEUWS

U11 Wint internationaal toernooi in Nederland

Onze U11 hebben de 1ste plaats kunnen behalen op de “International U11 Indoor Cup Breda” in Nederland. Een indoor 5 tegen 5 toernooi op kunstgras met boarding wat garant staat voor pittige, snelle wedstrijden.

Beerschot opende het toernooi met een 2-2 gelijkspel tegen NAC Breda. In de tweede wedstrijd kwamen onze jongens op dreef. De Beerschot mentaliteit, kwaliteit, koppelvermogen en mentale weerbaarheid zorgden voor winst tegen STVV, FC Utrecht, Almania Aachen, Zulte Waregem en een  gelijkspel tegen PSV.

Beerschot speelde in de finale tegen Excelsior Rotterdam. Vanaf minuut 1 koos het team van trainer Stef Vogels resoluut voor de aanval, dat resulteerde in een spannende partij waarbij er al snel enkele doelpunten vielen. 2-2 met nog enkele minuten te spelen. Beerschot scoorde in het slot de winnende treffer: 3-2 en kampioen!

Na AJAX Amsterdam (2017, 2018, 2019) en Feyenoord (2016) is Beerschot in 2020 een mooie en welverdiende winnaar.