De vrienden van het olympisch stadion

Opgericht in april 2014 met als hoofddoel het genereren van fondsen om de huur van het Olympisch Stadion te betalen aan de Stad Antwerpen, blijft dit voor de Vrienden van het Olympisch Stadion een belangrijk gegeven, naast uiteraard het steunen van de club op andere vlakken en het kunnen netwerken in een ongedwongen sfeer.

Kampioen in 1ste Provinciale Antwerpen in 2013-2014, kampioen in 4de Nationale C in 2014-2015, kampioen in 3de Nationale B in 2015-2016 en kampioen in de Super Amateur Liga of Eerste Klasse Amateurs in 2016-2017, vier titels op een rij in vier verschillende afdelingen. Een fantastisch parcours en ongezien in het Belgische voetballandschap. Vorig seizoen werd ei zo na een vijfde titel op rij behaald, maar het seizoen duurde exact 2 minuten te lang.

Door de fondsenwerving bij de Vrienden voor de huur van het stadion, kon de club zich de voorbije seizoenen focussen op investeren in de sportieve uitbouw van de spelerskern. Om ieder nieuw seizoen, steeds een trapje hogerop, weer een competitieve en kwaliteitsvolle kern samen te stellen om opnieuw een gooi naar de titel te doen. Met als uiteindelijk doel, de terugkeer naar de hoogste afdeling van het betaalde voetbal, de Jupiler Pro League of kortweg 1A. Dat blijft ook dit seizoen dé doelstelling.

Op de kortst mogelijke tijd voetbalde Beerschot zich de afgelopen seizoenen terug naar het professioneel voetbal. Naar het betaalde voetbal in de Proximus League of 1B. Daar gaan we op 5 augustus terug aan de slag voor het tweede seizoen op rij. We willen graag beter doen dan vorig seizoen en hebben hiervoor uw steun nog steeds nodig.

Wat mag u van een lidmaatschap bij ‘de Vrienden’ verwachten:

1) Een VIP-abonnement in de hoofdtribune (twee vakken van ongeveer 100 plaatsen).
2) Per thuiswedstrijd in de reguliere competitie (14 in 1B) een voucher in de hoofdtribune.
3) Vouchers kunnen in de ticketcorner bij uitnodigingen omgeruild worden voor tickets.
4) Per thuiswedstrijd heeft u dus in principe twee seats.
5) U kan vouchers echter ook opsparen met een bepaald maximum aantal per wedstrijd.
6) Voor, tijdens en na de wedstrijd toegang tot de exclusieve ruimte VOS-café. Deze ruimte bevindt zich boven de kleedmakers en spelerstunnel en is enkel toegankelijk voor VOS-leden en hun genodigden.
7) NIEUW! Elke wedstrijd (koude) snacks voor de VOS-leden en hun genodigden.
8) Na de wedstrijd toegang tot het logecomplex en de Club 155 (Hall of Fame).
9) Naamsvermelding op de borden van de VOS in de Olympic Lounge en aan ingang logecomplex en op de website bij ‘Vrienden Olympisch Stadion’.
10) Uitnodiging voor alle door de VOS georganiseerde events (4 à 5) gedurende het seizoen.
11) Mogelijkheid tot B-to-B en synergie met de logehouders.
12) Ontvangst van de VOS-Nieuwsbrief.