Official Beerschot Products

Pop-up Store

Beerschot heeft dit seizoen een Pop-up Store in het centrum van Antwerpen, Hopland 4 2000 Antwerpen. In een stijlvolle winkel kan je alle 'Official Beerschot Products' kopen en de officiële wedstrijdshirts. De Beerschot pop-up Store is een samenwerking met kledijsponsor Joma. Elke woensdag voor een thuiswedstrijd kan je in de Pop-up Store ook tickets kopen. 

Sinds het seizoen 2019-2020 heeft Beerschot een eigen merchandising lijn.  De ‘official Beerschot Products’ zijn eigen designs en dragen enkel labels en etiketten van Beerschot. 

De Beerschot pop-up store zal ook een ontmoetingsplaats worden voor spelers en supporters tijdens acties en evenementen. 

De Beerschot pop-up store is er t/m februari 2020. Ook de fanshop in het Olympisch Stadion blijft open (enkel op wedstrijddagen).

🎥”Het geeft wat stijl aan de buurt.”🗯 😂 #popup 🚀 👉Official Beerschot products 👉Joma/Beerschot trainingswear 👉abonnementen: woensdag, vrijdag en zaterdag 👉 https://www.beerschot.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/opening-beerschot-pop-up-store-succes

Geplaatst door K. Beerschot V A op Dinsdag 18 juni 2019

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!