Official Beerschot Products

Pop-up Store

Beerschot heeft dit seizoen een Pop-up Store in het centrum van Antwerpen, Hopland 4 2000 Antwerpen. In een stijlvolle winkel kan je alle 'Official Beerschot Products' kopen en de officiële wedstrijdshirts. De Beerschot pop-up Store is een samenwerking met kledijsponsor Joma. Elke woensdag voor een thuiswedstrijd kan je in de Pop-up Store ook tickets kopen. 

Sinds het seizoen 2019-2020 heeft Beerschot een eigen merchandising lijn.  De ‘official Beerschot Products’ zijn eigen designs en dragen enkel labels en etiketten van Beerschot. 

De Beerschot pop-up store zal ook een ontmoetingsplaats worden voor spelers en supporters tijdens acties en evenementen. 

De Beerschot pop-up store is er tot januari 2020. Ook de fanshop in het Olympisch Stadion blijft open.

OP WEDSTRIJDDAG SLUIT DE POP-UP STORE IN NAMIDDAG

 

Openingsuren pop-up store
dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 18.00 uur (13.30-14.30 gesloten)
koopzondag 12.00 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten
Openingsuren ticket desk
woensdag voor een thuiswedstrijd 10.00 - 18.00 uur

In de eindejaarsperiode zal er een reeks van nieuwe Beerschot kledingstukken en gadgets in onze winkels komen. Hou zeker onze social media in het oog. Deze Official Beerschot Products zijn nieuw en al te koop:

Handschoenen
Muts
Sokken
ballen

🎥”Het geeft wat stijl aan de buurt.”🗯 😂 #popup 🚀 👉Official Beerschot products 👉Joma/Beerschot trainingswear 👉abonnementen: woensdag, vrijdag en zaterdag 👉 https://www.beerschot.be/nl/beerschot-wilrijk/nieuws/opening-beerschot-pop-up-store-succes

Geplaatst door K. Beerschot V A op Dinsdag 18 juni 2019