A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Beerschot-Union: 0-4

Beerschot heeft vrijdag tegen Union verloren met 0-4. De oefenwedstrijd diende vooral om de spelers die de laatste weken niet aan de aftrap verschenen wedstrijdritme te laten opdoen.

Beerschot begon de oefenwedstrijd in het Olympisch Stadion met 4 ‘nieuwkomers’. Van den Buijs, Van den Bergh, Eleke en Suzuki stonden aan de aftrap. Suzuki zorgde meteen voor het eerste gevaar. Op voorzet van de bedrijvige Reda Halaimia kopte onze Japanner in de handen van doelman Kristiansen. Even later legde hij mooi terug op Van den Bergh die nipt naast schoot.

In het tweede kwartier eiste Vanzeir een hoofdrol op. Eerst scoorde hij vanop de stip nadat Mboko Bah tegen de grond legde. Daarna lag onze ex-spits aan de basis van de 0-2 die in doel gedevieerd werd door de inlopende Brown.

Voor Beerschot was ook Grisez dichtbij een goal. Hij leek te gaan scoren op voorzet van Reda. Doelman Kristiansen redde opnieuw.

De tweede helft begon slecht voor de thuisploeg. Mboko miste z’n controle en zette Vanzeir op weg naar de 0-3.

Voor het overige was er in de tweede helft nauwelijks gevaar. De ingevallen Undav legde de 0-4 tegen de Kielse netten.

 

DOELPUNTEN: 19’ Vanzeir 0-1, 27’ Brown 0-2, 50’ Vanzeir 0-3, 82’ Undav 0-4

BEERSCHOT: Lejoly, Van den Buijs, Van den Bergh, Mboko (65’ Placca), Grisez, Reda,  Matondo (57’ De Keersmaecker) , Maes, Brogno, Eleke, Suzuki

UNION: Kristiansen, Bager, Hamzaoui (46’ Boutouil), Nielsen (46’ Mehlem), Brown, Fixelles (46’ Lapoussin), Vanzeir, Bah (80’ Sigurdarson), Lynen, Van der Heyden (80’ Francois), Kandouss

GELE KAARTEN: Mboko, De Keersmaecker

RODE KAARTEN: geen

XIII

Bestel jouw shirt online

Bestel nu je season card voor 1A

JOIN THE CHAMPIONS