SHIRT & SHORTACTIVATIES

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf of organisatie prominent in de kijker te zetten? Wilt u deel uitmaken van een succesvolle en groeiende club die gepassioneerde fans heeft over de hele wereld? Dan is shirt en shortsponsoring bij Beerschot de perfecte keuze voor u!

Als main partner van Beerschot krijgt u de kans om uw merknaam te koppelen aan onze club, zowel op als naast het veld. Uw bedrijfslogo zal prijken op de shirts en shorts van onze spelers en tal van andere tactische locaties in het stadion en op televisie, en zo te zien zijn bij elke wedstrijd die we spelen.

Main partnerships zijn bij Beerschot meer dan alleen zichtbaarheid. Als main partner wordt u een integraal onderdeel van onze club en krijgt u toegang tot ons uitgebreide netwerk van partners en supporters. We bieden u talloze mogelijkheden om uw merk te promoten en uw naamsbekendheid te vergroten, zowel binnen als buiten het stadion.

Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende hospitality, met toegang tot onze VIP-ruimte en speciale evenementen. We zullen er alles aan doen om u en uw gasten te verwelkomen in stijl en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Kortom, shirt en shortsponsoring bij Beerschot biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie te presenteren als een belangrijke speler in de sportwereld, terwijl u tegelijkertijd deel uitmaakt van een geweldige gemeenschap van supporters en partners. Wacht niet langer en neem contact met ons op om main partner te worden van Beerschot!

Neem contact met ons team: business@beerschot.be