Museum XIII

STIJLVOL EN VERFIJND ETEN EN IN MUSEUM XIII

Wil u stijlvol en verfijnd eten? Dan is Museum XIII uw restaurant. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping van de toren aan de hoofdingang en biedt zicht op het stadion en het veld. Het is bovendien volledig vernieuwd en stijlvol aangekleed. Om het niveau nog op te krikken, werkt Beerschot samen met Silverspoon, één van de meest gerenommeerde cateraars van België.

Silverspoon staat voor exclusiviteit, zonder stijf en afstandelijk te zijn. Dat past perfect bij de sfeer van Museum XIII die even luxueus als vriendschappelijk en familiaal is. Silverspoon en de club serveren elke thuiswedstrijd een verfijnd 3-gangenmenu aan uw tafel. Ook tijdens de rust en na de wedstrijd kan u terecht in Museum XIII en kan u kiezen uit een ruim assortiment van dranken.
 

Beerschot – Lierse

Voorgerecht
Gerookte zalm, brioche en gemarineerde radijzen met mierikswortel

Hoofdgerecht
Gegrilde entrecote “Huts”, jus met zwarte peper
Gebakken Ratte aardappel met kruidenboter en asperge
 

Dessert
Eton mess, Rood fruit, vanille en meringue

 

Wie gluten-intolerant is, een dieet volgt, geen vis / vlees eet, kan dit bij reservatie laten weten.

Voor -12 jarigen kan er een aangepaste kindermenu worden voorzien, ook te vermelden bij reservatie.

Het Museum XIII wordt op wedstrijddagen omgetoverd tot een exclusief restaurant. Hierbij kunt u als bedrijf VIP-tafels reserveren, waarvan drie zeer exclusieve tafels.

Deze tafels brengen de geschiedenis van de club tot leven. Zo hebben we in de hoek van de zaal met zicht op het veld de “Capitains Corner” aan deze tafel kan u met uw klanten vanuit het VIP-restaurant de opwarming van de spelers mee volgen.

Als blikvanger hebben we de “Trophy Corner”. Deze tafel is omringd met alle trofeeën en overwinningsmedailles van de club, wilt u de overwinning binnenhalen bij uw klant dan is dit de perfecte tafel.

Als laatste hebben we een tafel volledig in het teken van onze grootste legende: Rik Coppens. Wilt u uitpakken met een diner omringd door memorabilia van de 'Koning van het Kiel'? Dan is de “Coppens Corner” the place to be.

In het restaurant kan je voor de match genieten van een heerlijk diner. Na de wedstrijd biedt deze ruimte de mogelijkheid om na te praten, op de beats van de huis DJ even uit de bol te gaan en te genieten van de clubgeschiedenis met alle VIP’s. Ook na de wedstrijd vinden spelers en stafleden hun weg naar Museum XIII.

Waarom Museum XIII?

• Dineren in vernieuwde Museum VIP ruimte
• Aperitief, Luxe 3-gangenmenu
• Te reserveren in wedstrijdpakket (3, 6 of 17 wedstrijden) of per wedstrijd
• Wedstrijdtickets kunnen aangekocht worden voor tribune 4
• Exclusieve toegang na de wedstrijd in Museum XIII
• High-level netwerken

U kan reserveren voor 1 wedstrijd, voor een reeks van wedstrijden of voor het hele seizoen via peter.caubergh@beerschot.be.

Er is een oplaadpunt voor onze consumptiekaarten. Wenst u tijdens de maaltijd liever cash te betalen, kan dat ook.

Officiële shirts 22/23

Shop nu op de webstore