A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

de eerste trainingsdag

De voorbereiding voor het seizoen 2020-2021 is begonnen. Maandag verschenen 26 spelers, waaronder 2 beloften en nieuwkomer Dario van den Buijs, op het A-veld. Er wordt nog de hele maand in twee bubbels en zonder contact getraind. Ook gezien de opgelegde maatregelen zijn de trainingen gesloten.

Nog voor 8 uur reden de eerste spelers het stadion binnen voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Ook erbij in de eerste bubbel, Jorn Vancamp en Loris Brogno. Zij beëindigden het seizoen in de lappenmand maar sloten vanochtend weer aan bij de groep en deden de volledige training uit. Beerschot begint het seizoen met een volledig fitte kern. Fingers crossed.

Na een verwelkoming en een infosessie waarin nog eens alle gezondheidsmaatregelen en afspraken werden overgemaakt, begon de groep duidelijk met veel goesting en enthousiast aan de eerste training. Performance manager Pieter Jacobs gidste bubbel 1 door de kracht- en stabilisatie-oefeningen, Will Still nam de opwarming voor zich, en daarna kregen Noubissi en co een parcours voor de voeten voor de opbouw van uithouding en balgevoel. Hoofdcoach Hernan Losada zag dat het goed was. Ook de beloften Senne Goossens en Isaac Matondo draaiden mee in bubbel 1. Deze week zal ook Senne Ceulemans aansluiten en de voorbereiding meemaken.

Niet zonder de ballen ontsmet te hebben, begon dik 1,5 uur later bubbel 2 aan de eerste training. In de bubbel van kapitein Vanhamel verscheen ook Dario van den Buijs. De 24-jarige verdediger tekende zondagavond een contract voor 3 jaar en verscheen goedlachs in het Olympisch Stadion waar nog de hele maand de meeste trainingen zullen plaatsvinden. De Beerschotaanwinst en -supporter liet meteen zien ‘goede voeten’ te hebben. Dinsdag, na de tweede training, staat Dario van den Buijs de pers te woord.

Alle bubbels en spelers werkten de training zonder problemen af. Enkel zondag krijgen de spelers rust deze week, met de finale en het seizoen 2020-2021 voor ogen. We zijn eraan begonnen.

Waren op training:
Vanhamel, Bourdin, Frans, Prychynenko, Dom, Halaimia, Mboko, Vorogovskiy, Grisez, Pietermaat, Sanusi, Matondo, Holzhauser, Goossens, Lejoly, Maes, Vancamp, De Keersmaecker, Brogno, Tissoudali, Placca, Saint-Louis, Prince, Noubissi, van den Buijs, Felipe

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!