CLUB NIEUWS

purple friday

Vrijdag is het voor Beerschotsupporters Purple Friday. Omdat paars mooier is dan zwart. Omdat purple beter klinkt dan black. Onze supporters krijgen 30% korting op een reeks van ‘Official Beerschot Products’ in de Beerschot Pop-up Store. De korting geldt ook op de teamwear van Joma. En vanaf vrijdag zijn de Beerschot cadeaubons te koop. Voor onder de kerstboom?

In juni opende Beerschot voor het eerst een Pop-up Store in het centrum van Antwerpen. Meteen startten we met een eigen, strakke merchandising lijn, de ‘Offficial Beerschot Products’. De winkel, kledingstukken en gadgets vallen in de smaak bij onze supporters. Zij springen regelmatig in de pop-up store binnen om het laatste hebbedingetje van hun ploeg niet te missen.

Vrijdag zullen de meeste ‘Official Beerschot products’ afgeprijsd zijn. Enkel op de nieuwste Beerschot gadgets en de sjaals zal je geen korting krijgen.

 

Vanaf vrijdag kunnen onze supporters ook Beerschot cadeaubons kopen. De bons zijn te gebruiken vanaf zaterdag 14 december. Dat weekend is er aan de Beerschot pop-up Store een kerstmarktje. Meer info daarover volgt snel.

In de Beerschot Pop-up Store is ook de Joma teamwear te koop. Ook daarop is er vrijdag 30% korting.

Noteer, naast Purple Friday, ook alvast het Beerschot kerstmarktje in je agenda. 14 en 15 december!

BEERSCHOT POP-UP STORE
HOPLAND 4
2000 ANTWERPEN

 

tweede periode

1 K. Beerschot V.A. 26 pts
2 KVC Westerlo 23 pts
3 Union Saint Gilloise 22 pts
4 RE Virton 20 pts
5 Oud Heverlee Leuven 17 pts

OH LEUVEN vs BEERSCHOT

THE FINAL - PART 2

Bstel nu je abonnement voor het seizoen 20-21

We are ready!