A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

PURPLE VALENTINE

Met nog 3 wedstrijden te gaan, is Beerschot co-leider en volop in running voor de tweede periode. We spelen de volgende 2 wedstrijden in ons Olympisch Stadion en willen een vervolg breien aan de goede wedstrijden tegen Westerlo en Roeselare. Het Kiel moet ontploffen. Te beginnen vrijdag. Tegen OHL. 14 februari. Valentijn. We gaan met velen zijn. En jij mag gratis iemand uitnodigen. Ben je er al vroeg, dan krijg je ook gratis drankjes, want Beerschot trakteert (meer info daarover hier)

Beerschot viert Valentijn in het Olympisch Stadion. Uiteraard. Ook OHL heeft al aangekondigd te zullen komen.  Mooi, dat we hen met plezier en met veel passie zullen ontvangen. Zoals het hoort op Valentijn. Ons rauwe liefdesnest zal en moet zich goed vullen. Als het kan wat vroeger dan anders want een DJ zal onze supporters en de opwarmende spelers opzwepen. De eerste beats zullen al om 19 uur door het stadion waaien.

Ook jij mag niet ontbreken op deze bijzondere Valentijn. En je mag een ander ratje meenemen. Ga met je abo of je afgedrukt ticket naar een van onze ticket corners, en je krijgt een extra ticket gratis. De gratis tickets gelden enkel voor beschikbare plaatsen en worden uitgedeeld zolang er plaatsen zijn op tribunes 1,3 of 4.

Je kan tickets kopen of afhalen op volgende momenten:

Ticket Corner stadion

Dinsdag              17-19 uur
Donderdag          17-19 uur
Vrijdag                 vanaf 17 uur

Beerschot Pop-up store

woensdag          10-13.30 uur en 14.30-18 uur

Online kan je nu al tickets bestellen: https://beerschot.tickethour.be/

XIII

Bestel jouw shirt online

Bestel nu je season card voor 1A

JOIN THE CHAMPIONS