CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot hervat trainingen op maandag 26/06

Op maandag 26/06 staat de eerste training van Beerschot op het programma. Het volledige weekschema kan u hier terugvinden. Op zaterdag speelt Beerschot z’n eerste oefenwedstrijd in Leuven achter gesloten deuren. In totaal beginnen 20 spelers van de A-kern en 7 jeugdspelers aan de voorbereiding van het seizoen 2023-2024. Hieronder het volledige overzicht.

Bij de doelmannen zullen Bill Lathouwers en Davor Matijas present tekenen op de eerste training. Jan Van den Bergh, Hervé Matthys, Robbe Quirynen, Luca Meisl, Mardochée Nzita, Marco Weymans, Apostolos Konstantopoulos en Simion Michez zijn de verdedigers die aan de voorbereiding starten. Middenvelders Ryan Sanusi, Ibrahim Alhassan, Andi Koshi en Axl Van Himbeeck zullen ook van de partij zijn. In het aanvallende compartiment worden Thibo Baeten, Thibaud Verlinden, Ayouba Kosiah, Henri Koide, Nökkvi Thorisson en Ilias Sebaoui verwacht.

De volgende academyspelers zullen ook mee starten aan de voorbereiding met de A-kern: Emile Doucouré (GK), Benjamin Kaissi (RB), Keano De Stobbeleir (CM), Lukas Rocha Torres (LW), Aaron Osei Bonsu (RWB), Kobe Hosten (GK) en Jess Degenaers (CM).
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts