CLUB NIEUWS

Beerschot lanceert zijn eigen collector book

Beerschot wil blijven inzetten op fanbeleving en wil het ongelooflijke parcours dat we hebben afgelegd niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom stellen we samen met mijn stickerboekpromotie.be een memorabel en interactief collector book voor over de opmars van onze club. Een primeur in het Belgische voetbal.

Nooit eerder bracht een Belgische club een collector book uit waarbij de stickers tot leven komen! Met VEEEW Augmented Reality (AR) komen de stickers en pagina's tot leven. Daardoor verhoogt de belevingswaarde en krijgen onze fans unieke content te zien! Dit unieke boek neemt je mee door het verhaal van Beerschot: de supporters, de hoogtes en laagtes, de successen, de legendes, de toekomst,… Een uniek beeldverhaal over de ploeg van ’t stad.

Lees verder onder de foto.

Beerschot is heel fier op de samenwerking en het resultaat. “Het is zonder twijfel een uniek album dat elke Beerschotfan en -verzamelaar in zijn collectie moet hebben", vertelt Finn Van der Kaa, hoofd marketing van Beerschot.

Het collectors book staat vol verhalen en weetjes over Beerschot. Het bevat 60 pagina’s en 261 stickers. Om onze abonnees te bedanken voor hun steun wordt het collector book samen met enkele stickerpakjes gratis thuisgeleverd. Abonnees die geen boek thuis hebben ontvangen, kunnen op vertoon van hun abonnement een gratis boek afhalen in de fanstore. De verzamelaars kunnen daarna stickers aankopen in de fanstore of op de webshop.

"En we willen nog meer interactie met onze fans, daarom koppelen we enkele leuke acties aan het boek! Er zijn 5 seizoensabonnementen te winnen voor volgend seizoen. Voor mensen die erna hun boek volkrijgen zijn er ook prijzen te winnen zoals  een gesigneerde wedstrijdbal, een e-meet en greet met hun favoriete speler, een gesigneerd thuisshirt en veel meer.. . De moeite dus om aan het sparen te gaan", zegt Finn Van der Kaa. "Afsluiten wil ik doen door toch nog even onze vrijwilligers en  partners te bedanken die mee aan dit unieke verhaal hebben geschreven."

Het collector book en de stickers kan je kopen in de fanstore en op de webshop.

Is jouw collector book vol? Mail dan naar info@beerschot.be en wie weet win jij wel een van onze prijzen!