CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot speelt oefenwedstrijd tegen KRC Genk

Beerschot speelde vrijdagmiddag een oefenwedstrijd tegen KRC Genk. Onze Beren verloren met 3-1 tegen de huidige leider van de Jupiler Pro League. Nökkvi Thorisson scoorde het enige doelpunt voor onze Mannekes.

Genk begon meteen goed aan de partij met een afstandsschot Sor die doelman Matijas kon kloppen: 1-0 na 2 minuten. Beerschot knokte zich terug in de wedstrijd en kwam via Baeten een paar keer in een scoringspositie, maar de 1-0 bleef op het bord.

In de tweede helft kon Genk uitlopen tot een 3-0 voorsprong met goals van Beniangba en Mpie. Daarna namen onze Beren opnieuw over en kon Nökkvi Thorisson tegen scoren. Hij legde meteen de eindstand vast: 3-1.

Kwamen in actie voor Beerschot: Lathouwers, Matijas, Van den Bergh, Gomis, Alhassan, Meisl, Quirynen, Van Himbeeck, Rigo, Cloots, Sebaoui, Baeten, Frans, Matthys, Koshi, Okyere, Seydoux, Kosiah, Thorisson.