CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Beerschot verlengt partnership met Aertssen

Beerschot verlengt z’n partnership met Aertssen Group met één seizoen. Het Belgische familiebedrijf uit het Antwerpse Stabroek is ondertussen een internationale speler, maar blijft trouw inzetten op lokale partnerships. Zo ook bij Beerschot. Hoog tijd om nog eens kennis te maken met Aertssen Group en hun partnership bij Beerschot te bespreken.
 
“Aertssen Group is met name actief in België en haar buurlanden, alsook in het Midden-Oosten ”, vertelt Steff Peeters, Marketing en Brand Specialist bij Aertssen. "We zijn actief in allerhande infra- en bouwdisciplines, indrukwekkende en complexe hijswerken, uitzonderlijk transport en sinds enkele jaren in logistiek voor onder andere werk- en landbouwtuigen. In totaal telt ons bedrijf bijna 2.000 werknemers, waarvan het merendeel hier in België actief is. Jasmine Pieters, Management Assistant, en ik werken actief mee aan dit partnership met Beerschot. Ikzelf zorg ervoor om Aertssen als bedrijf, maar ook als werkgever, zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Jasmine langs haar kant is de link tussen onze directie en de verschillende organisaties die we sponsoren."
 
"Aertssen Group kent de laatste jaren een aanhoudende groei, ook in België. Daardoor zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s voor ons A(ertssen)-Team. We leggen bij Aertssen daarom veel focus op recruitment marketing en employer branding. Een partnership met Beerschot is voor ons ideaal om hierop in te spelen en voldoende diversificatie in onze strategie hierin te hebben. Door Aertssen Group te verbinden met sterke, lokale merken die mooie communicatiemogelijkheden aanbieden proberen we het verschil te maken in een enorm competitieve arbeidsmarkt. Dit doen we niet enkel bij voetbal, maar ook onder andere in de basketbalwereld, bij de Antwerp Giants."
 
"En de boodschap 'kom werken bij Aertssen' breng ik – net zoals in de sport – met veel passie en toewijding. Want werken bij Aertssen biedt enorm veel voordelen. Zo zorgen we enerzijds voor heel wat opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze firma. Ook organiseren we regelmatig sportieve, cultuurgebonden of interactieve ‘Aertssen Afterwork’ uitstappen tot zelfs ons eigen “Aertssen Summer Festival” voor onze werknemers en hun gezin. Hier nodigden we vorig jaar nog bekende namen zoals Camille, Samson & Marie, Clouseau en Natalia uit. Recentelijk speelden ook verschillende van onze medewerkers een potje darts tegen Dimitri Van den Bergh! Je hoort het al, investeren in mensen, hun ontwikkeling en de experience die zij doormaken is voor ons ongelooflijk belangrijk.”
 
En die aanpak loont. Aertssen Group won de afgelopen jaren maar liefst drie keer achter elkaar de award voor ‘Best Managed Company’ en werd in 2021 ook uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar. “Daar zijn we natuurlijk enorm trots op”, glimlacht Peeters. “Uiteraard kregen we die awards deels doordat Aertssen ongelooflijk hard gegroeid is de laatste jaren. Maar wij geloven ook dat onze bedrijfscultuur en -filosofie er voor iets tussen zit. En daarin kadert dit partnership met Beerschot perfect.”
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts