CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot viert Kampioenschap op de Grote Markt op maandag 22 april

Afgelopen weekend pakte Beerschot de titel in de Challenger Pro League. Een overwinning die we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Daarom organiseren de club en Stad Antwerpen een grote kampioenenviering op maandag 22 april op de Grote Markt in Antwerpen. 

Omwille van de 10 miles komend weekend en de drukke agenda van de stad en de burgemeester werd beslist om de viering op maandag 22 april door te laten gaan. Dat was de enige mogelijkheid om zo’n huldiging te laten doorgaan in de komende weken.

Onze Mannekes zullen om 18u30 op de Grote Markt aankomen en we hopen dat jullie er allemaal tijdig bij kunnen zijn om hen te verwelkomen. Om 19u15 zal de traditionele viering op het balkon van het stadhuis verder gaan. Het feest zal ongeveer duren tot 20u30. 

Wij willen onze supporters ook vragen om geen vuurwerk of pyrotechnische voorwerpen mee te nemen of af te steken. Laten we samen op een veilige manier van dit moment genieten.  

Hopelijk zien we jullie allemaal dan om samen, voor de laatste keer, onze Kampioenen-titel en onze terugkeer naar 1A te vieren! 
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts