CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot wint met 0-6 van Nielse

Beerschot won dinsdagavond met overtuigende 0-6-cijfers van Nielse. Onze Beren spaarden alle doelpunten op voor de tweede helft. Kosiah, Reyners, Nzita, Konstantopoulos en Michez zorgden voor de Kielse goals.

Over de eerste helft kunnen we kort zijn. Beerschot startte met een viertal beloftenspelers aan de wedstrijd. Die ploeg deed het aardig en creëerde alles samen een vijftal open doelkansen. Scoren kwam er echter niet van. De doelman van Niel onderscheidde zich een aantal keer en ook het doelhout stond in de weg.

Na de rust stuurde coach Andreas Wieland tien andere namen het veld op. Meteen schakelde Beerschot een versnelling of drie hoger. Lang wachten op goals was het niet. Kosiah scoorde zijn vierde goal op vier wedstrijden. Opnieuw op aangeven van Mardo Nzita. Na een knullige owngoal van de reservedoelman van Nielse stond de 0-2 op het bord.

Tom Reyners werkte tien minuten later de 0-3 tegen de netten nadat hij een pijlsnelle counter koel in het hoekje legde. Daarna was de veer gebroken van de thuisploeg. Nzita zette een slim een-tweetje op met Reyners en knalde staalhard binnen: 0-4. Konstantopoulos deed er nog eentje bij met een knappe volley en Simion Michez legde de 0-6-eindstand vast.

Beerschot: Lathouwers, Cagro, Alhassan, Weymans, De Stobbeleir, Van Himbeeck, Koshi, Meisl, Torres, Osei Bonsu, Koide, Oetoeghanal, Matthys, Reyners, Doucoure, Sanusi, Nzita, Nzouango, Djoum, Konstantopoulos, Michez, Kosiah.