CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Den Echo is terug!

Beerschot stelt opnieuw de Beerschot Echo voor. Een driemaandelijks magazine over het heden en roemrijke verleden van onze club. De komende edities zijn een waar collectors item van niet minder dan 64 pagina’s. Iedere editie is gevuld met interviews, reportages, opinies en verhalen over onze club. En natuurlijk mag de supportersbeleving niet ontbreken in het magazine. 

Het magazine duikt onder meer in het roemrijke verleden van Beerschot waarin tal ongelooflijke verhalen aan bod komen. Het doet dat met een mix van artikels, fotografie en een unieke stijl die Beerschot kenmerkt.

De afwisseling van tijdloze verhalen en exclusieve interviews van het heden, is een absolute must-have voor elke supporter. Het schetst een beeld van de mooiste club uit Antwerpen met verschillende rubrieken en verhalen. Guido Mallants, Rik Coppens, Tia Hellebaut en vele anderen maken hun opwachting in deze eerste editie. Ook onze huidige coach, Andreas Wieland, gaf een exclusief interview. 

De eerste editie is tevens een “Ode aan Joske”. Niemand verdient het meer om te schitteren in de eerste editie van dit toch wel historisch stukje Beerschoterfgoed. De daarbij pakkende ode, geschreven voor Jos door huisjournalist Danny Geerts, maakt dit prachtige collectors item compleet.

De Beerschot Echo zal exclusief te koop zijn in het stadion en in de fanstore en telt een oplage van 1000 stuks. Wees er dus snel bij om jouw exemplaar te bemachtigen. De eerste 50 fans die een aankoop doen boven de €25 in de fanstore krijgen bovendien een Beerschot Echo gratis.

De eerste editie van deze Beerschot Echo kost amper €5!