CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Dirk Heesen vervoegt technische staf als T2

Dirk Heesen wordt de nieuwe T2 van Beerschot. De 54-jarige Nederlander vervoegt de staf van Beerschot per direct en tekent ook een contract tot het einde van het seizoen. Heesen heeft al meer dan 13 jaar ervaring als coach en was assistent bij ondermeer TOP Oss, Willem II, QPR en Ado Den Haag.

“Ik heb heel erg veel zin om samen met Dirk en de huidige stafleden aan deze nieuwe uitdaging te beginnen”, vertelt Dirk Heesen bij zijn tekenmoment. “Beerschot past als club wel bij mijn persoonlijkheid. Het is een club waar de supporters er heel dicht opzitten. Een club waarin je voelt dat het leeft en dat spreekt me enorm aan.”

“De uitdaging ligt er voor mij in om samen met de club, staf, spelers en supporters te blijven groeien. Om met mijn ervaring een meerwaarde te betekenen binnen deze club en technische staf. Uiteraard met als doel om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst. Want daar gaat het in voetbal toch altijd over.”

De trainingen van het eerste elftal starten opnieuw op woensdag 3 januari. Vanaf die dag zal hoofdcoach Dirk Kuyt samen met assistenten Dirk Heesen en Frank Magerman, keeperstrainer Tome Pacovski, videoanalist Patrice Pfeiffer, head of performance Gianni Chiffi en beloftencoach Frédéric Frans de trainingen leiden. De trainingen in het oefencomplex in Wommelgem zullen achter gesloten deuren plaatsvinden.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts