A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Dirk Kuyt tekent contract tot medio 2025

Hoofdcoach Dirk Kuyt zette z’n handtekening onder een nieuw contract bij Beerschot. De 43-jarige Nederlander verlengt zo zijn verblijf op ’t Kiel tot medio 2025 met een optie op een extra seizoen. Samen met het nieuwe contract voor Dirk Kuyt worden ook de contracten van assistenten Dirk Heesen, Frank Magerman, head of performance Gianni Chiffi en video analist Patrice Pfeiffer verlengd. “Veel vertrouwen in dat we hier verder kunnen bouwen.”

Na een eerste succesvolle periode met een promotie en een titel wordt er zo een verlengstuk gebreid aan het verhaal van Dirk Kuyt bij Beerschot. “De afgelopen weken werden er heel wat gesprekken gevoerd tussen mij en aandeelhouder United World”, vertelt coach Dirk Kuyt. “Ik heb er veel vertrouwen in dat we hier samen verder kunnen bouwen aan een mooi project.”

En dat zal coach Kuyt doen, samen met zijn vaste stafleden van vorig seizoen. “Voor mij was het heel erg belangrijk om de staf bij elkaar te houden. De contracten van Dirk Heesen, Frank Magerman en video analist Patrice Pfeiffer liepen af. Hen wilde ik er absoluut opnieuw bij om de continuïteit te garanderen naar de spelersgroep toe. Ook head of performance Gianni Chiffi zijn contract werd opengebroken en verlengd.” 

Ook aandeelhouder United World toont zich heel erg tevreden met het verlengde verblijf van Dirk Kuyt. “Dirk heeft een hecht team op de mat gebracht in de tweede seizoenshelft. We waren dan ook tevreden met zijn prestaties. We kijken ernaar uit om met Dirk het nieuwe seizoen aan te vangen.”

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts