CLUB NIEUWS

Een paarse Kerst

Beerschot wil het jaar mooi afsluiten. De wedstrijd van zaterdag tegen Virton is de laatste thuismatch van 2019. Dat is meteen het sein om ons kerstoffensief in te zetten. Vanaf zaterdag kan je mooie en exclusieve Beerschot kerstartikelen kopen -wees snel voor een van onze 150 kersttruien!-, en op 14 en 15 december is er een kerstmarktje aan de Beerschot Pop-up Store.  Op zondag 15 december biedt Beerschot onze supporters en spelers een kerstdrink aan.

 

KERSTSHOPPING

 

  • BEERSCHOT KERSTTRUI

Beerschot heeft voor het eerst een kersttrui ontworpen. Zo een typische ‘over-the-top-kersttrui’. Zoals het hoort. Een met paars, wit, sterren, vlokken, beren en logo’s. Eentje die een supporter echt in z’n kast wil hebben. We hebben er 150. De verkoop start zaterdag om 10 uur in de Beerschot pop-up Store. Ook in de fanshop, bij Beerschot-Virton, zullen ze te koop zijn. Op is op.

 

  • BEERSCHOT KERSTBALLEN

Hou zeker nog enkele takken van je kerstboom vrij want vanaf zaterdag zijn er ook paarswitte kerstballen. In het setje zitten 4 sjieke ballen met het logo van Beerschot en de slagzin ‘We are 13’.

 

  • WINTERMUTSEN

Naast de klassieke mutsen, komen vanaf zaterdag ook echte Beerschot wintermutsen te hangen. Lekker dik en gezellig, uiteraard met pompom. Paars, zwart of grijs. Sober of opvallend. Een van de 3 zal zeker je ding zijn.

 

  • BEERSCHOT FLEECEDEKEN

Wij hebben het dikste, het warmste en het zachtste. Punt.

 

  • BEERSCHOT CADEAUBON

Wil je een Beerschotitem onder de kerstboom leggen maar durf je niet te kiezen. Dan kan je ook op veilig spelen en een Beerschot cadeaubon kopen. Je kiest zelf het bedrag.

KERSTMARKT

Op zaterdag 14 december en zondag 15 december is het gezelligheid troef aan de Beerschot Pop-up Store. In ons kerstmarktje zijn de Beerschot kerstartikelen te koop en is er een kraampje met warme en koude dranken. Ben je in ’t stad, passeer dan zeker eens aan het Hopland. Je komt er ongetwijfeld nog Beerschotsupporters tegen.

KERSTDRINK

Zondag 15 december klinken we op het kerstmarktje samen op een fijn eindejaar. Beerschot biedt alle supporters en spelers een kerstdrink aan. Van 14 uur tot 16 uur krijgt iedereen gratis gluhwein en warme chocolademelk. Wat zou het mooi zijn dan ook te klinken op een sterke start van de tweede periode.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts