CLUB NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

Grandiooz verlengt partnership

Grandiooz verlengt opnieuw z’n partnership met Beerschot. De kledingwinkel voor vrouwen en mannen met een ‘maatje meer’ schittert dit seizoen opnieuw op de LED-boarding en op de dug-out achter het doel. “Ik ben ongelooflijk trots dat mijn winkel te zien is vanop tribune 1 en op tv. Als hevige Beerschotsupporter vind ik het geweldig om mijn merk zo vertegenwoordigd te zien in het stadion.”

“Grandiooz is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring”, vertelt zaakvoerder Sandy Van Genegen. “Voor ik met mijn winkel begon, was er in het Antwerpse geen enkele zaak die zich specifiek focuste op vrouwenkledij voor vrouwen die niet de ‘ideale maten’ hebben. Dat was een segment dat volledig niet belicht werd. En dat was te merken aan het succes dat we tot nu toe hebben gehad. We zijn zelfs al moeten overstappen naar een groter pand op de Bredabaan in Brasschaat”, gaat Van Genegen trots verder.

“We hebben alles aangepast. Niet enkel de kledij is op maat van mensen met een maatje meer, maar ook de pashokjes zijn aangepast zodat iedereen voldoende ruimte heeft. We zetten in op een zo aangenaam mogelijke winkelervaring. We beperken ons ook niet meer tot enkel kleding voor elke dag. Ook trouw-, feest- en communiekledij kan je bij ons vinden. En sinds kort kunnen ook mannen bij ons terecht. Voor maten vanaf L tot en met 8XL.”

“Ik moet zeggen dat ik wel heel erg trots ben om nu mijn winkel bij Beerschot in de kijker te kunnen zetten. Ik ga al jarenlang kijken samen met mijn man Alain in Vak I. Toen het voorstel kwam om de dug-out van onze Beren te voorzien van mijn logo, heb ik niet getwijfeld. Hopelijk kunnen we hiermee heel wat Beerschotsupporters ontvangen in onze winkel.”

Ook op zoek naar mooie kledij in grotere maten? Maar één adres: Bredabaan 207, Brasschaat.  Parkeren is geen enkel probleem.  De winkel loopt immers achteraan tot aan de parallel weg met de Bredabaan.  Op de oude baan kan je steeds parkeren en je kan zelfs de achteringang gebruiken.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts