CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Gyorgy Csepregi verlaat Beerschot

Gyorgy Csepregi lichtte Beerschot officieel in dat hij de club wenst te verlaten. De technisch directeur zal in de komende periode een overdracht doen van zijn dossiers en het geleverde scoutingswerk. Beerschot wil Gyorgy bedanken voor zijn passie, harde werk en prestaties de afgelopen twee seizoenen.

Csepregi werd in augustus 2022 aangesteld als technisch directeur van Beerschot. Daarvoor was hij betrokken bij de scouting team van United World. Csepregi speelde aan belangrijke rol in het samenstellen van de ploeg waarmee Beerschot dit seizoen promotie naar eerste klasse afdwong en de titel in de Challenger Pro League pakte. 

“Ik vind het zelf heel erg jammer om de deur hier na twee jaar achter mij te moeten dichttrekken”, vertelt Csepregi. “Ik heb enorm genoten van de twee seizoenen hier bij Beerschot en wil iedereen in en rond de club bedanken voor de steun en passie die zij in die periode getoond hebben. Beerschot zal voor mij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik wens de club veel succes toe in de toekomst.”

“We vinden het jammer dat Gyorgy vertrekt”, laat aandeelhouder United World weten. “We willen hem bedanken voor het fantastische werk dat hij hier leverde. Ondertussen doen we er alles aan om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het technische budget voor nieuwe spelers is afgeklopt. Onze eerste prioriteit is duidelijkheid scheppen rond de hoofdcoach en technische staf. Van zodra dat gebeurd is, wordt er verder gefocust op nieuwe versterkingen.