CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Ilias Sebaoui trekt naar Feyenoord

Ilias Sebaoui verlaat Beerschot. De 21-jarige flankaanvaller trekt na anderhalf seizoen bij de a-kern van Beerschot de deur achter zich dicht op ’t Kiel. Sebaoui nam woensdag afscheid van de spelerskern en tekende vrijdagmiddag een contract bij bij Feyenoord. Beerschot wil Ilias veel succes wensen in zijn verdere carrière.

Ilias Sebaoui doorliep nagenoeg alle jeugdreeksen op ’t Kiel. Eerst bij Germinal Beerschot en Beerschot AC. Na het faillissement in 2013 keerde Sebaoui terug naar het Kiel waar hij zijn opleiding verderzette. Na een sterk seizoensbegin bij de beloften tekende Sebaoui vorig seizoen in februari zijn eerste profcontract bij Beerschot. In totaal kwam hij 41 keer in actie voor de A-kern van onze Beren. Daarin scoorde hij 4 keer en gaf hij 1 assist.

Op het einde van vorig seizoen gaven Ilias en zijn entourage aan dat ze een nieuwe uitdaging zochten. De club zocht daarom actief mee naar een oplossing die Ilias verder zou helpen in zijn ontwikkeling. Beerschot wil Ilias bedanken voor de afgelopen 14 jaar bij Beerschot en hem veel succes wensen in zijn verdere carrière.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts