CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Joske krijgt afscheid in het Olympisch Stadion

Clubicoon Joske Vanhout krijgt een afscheidsceremonie in het Olympisch Stadion op zaterdag 4 juni om 17u. Iedereen die nog een laatste keer afscheid wil nemen van ‘onze Jos’ is daarop welkom. De club opent ook een rouwregister in Museum XIII waar fans hun steun kunnen komen betuigen.

Beerschot organiseert in het Olympisch Stadion een afscheidsceremonie voor eremateriaalman Joske Vanhout die maandag overleed. Die zal doorgaan voor tribune 4 in het Olympisch Stadion. Iedereen die afscheid wil komen nemen van Joske is daar welkom vanaf 16u30 en kan binnenkomen via de hoofdingang. De ceremonie begint om 17u. De kerkelijke uitvaart zal op vraag van de familie in besloten kring georganiseerd worden.

Vanaf woensdag 1/06 opent Beerschot ook een rouwregister in Museum XIII. Dat zal op woensdag 1/6 beschikbaar zijn tussen 11u en 18u, op donderdag 2/6 van 11u - 20u. Op vrijdag 3/6 kan u het rouwregister komen tekenen tussen 13u en 18u en zaterdag 4/6 van 10u tot en met 16u. Bloemen die afgegeven worden op de club, worden bij de foto van Jos in het Museum XIII geplaatst.

Geraakt u niet in het Olympisch Stadion? Condoleer hier online.
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts