CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

LET’S GET PURPLE – De gezellige fandag voor jong en oud!

Op zaterdag 30 juli, voor de Memorial Marc Steenackers, zal Let’s Get Purple  plaatsvinden, de gezellige fandag voor jong en oud! Eindelijk mogen we, na twee gemiste fandagen, opnieuw de start van het seizoen samen met onze supporters vieren.

Het programma kunnen jullie hieronder terugvinden. Omwille van de opgelegde veiligheidsmaatregelen dien je zowel een ticket te hebben voor de fandag (gratis) en een apart ticket voor de Memorial Marc Steenackers (gratis voor abonnees, €10 voor niet-abonnees). Tickets voor beide evenementen zullen vanaf eind volgende week beschikbaar zijn via ticketing.beerschot.be of in onze ticket corner. 

Ben jij erbij? Laat het ons weten en zet je op aanwezig via het Facebook-evenement!

09u30 - OPENING FANVILLAGE
Om 09u30 openen we de FANVILLAGE, gelegen op de parking van het Olympisch Stadion. Je kan er terecht voor een hapje en een drankje, alsook de verschillende belevingsattracties.

10u15 tot 10u55 – DJ TIM ARISU & PLOEGVOORSTELLING MET DANNY GEERTS & SVEN DE RIDDER
We starten het programma van de dag met een geweldige set van DJ Tim Arisu, die ‘s avonds de boxen van Tomorrowland zal doen trillen, maar opwarmen doet hij samen met jullie op onze fandag. Met Arisu’s beats en de begeleiding van het duo Danny Geerts en Sven De Ridder laten we jullie kennismaken met onze spelerskern! 

11u00 – 12:50 MEET & GREET IN THE PLAYERSHOME
Scoor jij een handtekening van Hervé Matthys of Ramiro Vaca? Heb je een vraag voor Marco Weymans? Of wil je liever op de foto met Ryan Sanusi? Op de parking van het Olympisch stadion zal een echte playershome worden ingericht. Daar kan jij kennismaken met de spelers en stafleden. Sla een praatje, ga op de foto en scoor jouw favoriete handtekeningen.

13u30 – 14:45 LIVE OPTREDEN VAN BACO DO’R & DANAË VAN OETERE
Not your average coverband! Danny Nevelsteen & bandleden zorgen voor een geweldige performance met een mix van de beste hits! Met gastzangeres Danaë Van Oetere heeft de band nog een geweldige troef achter de hand! Een ideale opwarming om de stemmen te smeren voorafgaand de wedstrijd. 

14:45 OPENING POORTEN STADION
Om 14u45 openen we de poorten van ons stadion zodat iedereen rustig kan plaatsenemen op zijn of haar plaats voor de memorial Marc Steenackers. Om 15u00 sluiten we de activiteiten, drank & food op de fandag. Zo heb je voldoende tijd om rustig naar het stadion te gaan. Heb je reeds een abonnement voor het seizoen 22-23 dan kan je online en in de ticket corner je gratis ticket claimen om het stadion betreden. Opgelet, dit is een ander ticket dan dat voor de fandag Let's get purple.

16:00 MEMORIAL MARC STEENACKERS: K. BEERSCHOT V.A – FC EINDHOVEN
“Like the good old times” Geen Fandag zonder wedstrijd! Ons team betreedt voor het eerst in de nieuwe thuisshirts het veld en gaat de strijd aan met FC Eindhoven in de Memorial Marc Steenackers. 

Belangrijk om te weten:

Heb je reeds een abonnement gekocht voor het seizoen 22-23? Dan mag jij gratis deze wedstrijd bijwonen! Je claimt dan eind deze week jouw gratis ticket via het ticketplatform of in de ticket corner. Let op dat je voor deze wedstrijd eventueel niet op jouw eigen plekje kan zitten, daar we momenteel enkel tribune 3 zullen openen. 

Trouwens, je kan nog steeds een abonnement aankopen! Doe je dit voor vrijdag 29 juli, dan geniet je nog van de voordelen en de gratis Memorial! 

Toch geen abonnement om de wedstrijd gratis bij te wonen? Dan kan je een ticket aankopen. Een ticket kost €10 en zal je zowel online als in de ticket corner kunnen aankopen.

 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts