A-KERN NIEUWS, BUSINESS NIEUWS

matchbalsponsor: Kingslize Pizza

Kingslize Pizza sponsort de matchbal van Beerschot tegen Virton en start ook ineens een samenwerking met Beerschot op voor het lopende seizoen 2019-2020.

ONZE MISSIE

Onze Missie bij KingslizePizza zegt u? Dat is de pizzabeleving steeds opnieuw heruitvinden en verbeteren met de goedkeuring van alle pizzaliefhebbers en dit al 10 jaar lang. Dit betekent dat we u een uniek en uitmuntend pizzaconcept voorschotelen waarbij geen tijd, investering of moeite werd gespaard om uw zintuigen de lekkerste pizza-ervaring te doen beleven in al haar facetten.

We zijn er fier op dat al ons harde werk zijn vruchten afwerpt en we als de te kloppen referentie gelden in onze branche. Want u geeft ons de inspiratie om nog beter te doen, om te innoveren, om verder te gaan waar anderen stoppen en om u nog beter op uw wenken te bedienen en u telkens te verrassen met onze overheerlijke pizza’s bij ons op locatie of met de glimlach warm aan huis geleverd.

HET VERSCHIL

Wij zorgen ervoor dat u bij het openen van onze unieke KingslizePizzabox® de sensatie ervaart van een geschenk dat u in ontvangst neemt, want met minder nemen we geen genoegen. Ervaar in elke KingslizePizzabox® de exquise ingrediënten, de passie en de liefde voor het vakmanschap we er voor u insteken. Want bij KingslizePizza zijn we enkel tevreden als u dat bent! KingslizePizza, Van liefhebbers.. Voor liefhebbers!

Bestel nu je pizza met thuislevering telefonisch via 03 235 11 11 of via de website https://www.kingslizepizza.be/filialen!