CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS, TICKET NIEUWS

Mis geen enkele thuiswedstrijd van Beerschot in de terugronde!

Onze Beren staan momenteel aan de top van het klassement, dankzij gretig en aanvallend voetbal en natuurlijk onze fantastische supporters. Elke week staan onze fans paraat om onze Mannekes naar de overwinning te juichen. Of je nu aan het begin van het seizoen twijfelde, af en toe losse tickets kocht of gewoon van leuk voetbal houdt, nu is het moment om een halfjaarlijks abonnement te scoren met shirt-voucher! 

In de komende maanden staan er in het Olympisch Stadion wedstrijden tegen RSCA Futures, Club NXT, SL16, Seraing, Lierse, Jong Genk en Patro Eisden op het programma. Het wordt een interessante terugronde, dat is zeker! 

De unieke sfeer op het Kiel is al langer bekend. Gemiddeld verwelkomen we elke twee weken zo'n 4500 fans, waarmee we tot de top behoren in de Challenger Pro League. Vandaag heb jij de kans om je bij deze fans te voegen door ons halfjaarlijkse abonnement te nemen!

Met een halfjaarlijks abonnement geniet je niet alleen van de meest voordelige prijzen tijdens de tweede helft van het seizoen, maar profiteer je ook van de allerbeste aanbiedingen voor onze jongste fans! Het is het perfecte cadeau voor kerst of het einde van het jaar. Vanaf 1 januari zijn we genoodzaakt om de prijzen voor losse tickets te verhogen vanwege de toenemende personeels- en logistieke kosten. Koop nu jouw halfjaarlijks abo en vermijd die prijsstijging.
 

We hebben in voorgaande seizoenen de prijzen voor losse tickets niet verhoogd, maar we moeten nu wel deze stap zetten. We begrijpen dat dit geen fijn nieuws is. Maar dit geeft jou nog een extra reden om je halfjaarlijkse abonnement te scoren.

Je kunt je halfjaarlijkse abonnement eenvoudig online aanschaffen in slechts een paar klikken- via https://ticketing.beerschot.be/ . Heb je toch problemen? Stuur dan een e-mail naar abonnementen@beerschot.be

Daarbij ontvang je een voucher waarmee je een officieel wedstrijdshirt kunt aanschaffen voor €55, in plaats van €75.

Mis geen enkel spannend moment van Beerschot en sluit je vandaag nog aan bij onze gepassioneerde supporters!
 

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts