CLUB NIEUWS

Officiële Communicatie: bestuursvergadering

De club bevestigt dat er vandaag een vergadering van de raad van bestuur doorging. We benadrukken dat het een vergadering van de raad van bestuur was en geen aandeelhoudersvergadering zoals in de pers te lezen stond.

De raad van bestuur besprak gedurende 2u30 verschillende onderwerpen. Thorsten Theys zijn mandaat werd bevestigd. Hij heeft de opdracht om de komende financiële investeringen te plannen. Deze aanstelling werd bevestigd door een meerderheid van de stemmen. Bestuurder Gunther Dieltjens werd unaniem aangesteld om Thorsten Theys te ondersteunen in dit proces. Dit houdt de dagelijkse werking in, de opvolging van het licentiedossier en de voorbereidingen voor het seizoen 24-25.

Er werd ook overeengekomen dat de aandeelhouders in de komende dagen een aandeelhoudersvergadering beleggen. Het bestuur zal een budgetsvoorstel uitwerken voor 1A dat door de aandeelhouders goedgekeurd moet worden. De aandeelhouders zullen onderling ook verder communiceren over mogelijkheid om de club en/of aandelen te verkopen.

Het bestuur aanvaardde verder het ontslag van Francis Vrancken als voorzitter. Na de komende aandeelhoudersvergadering volgt er verdere communicatie.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts