CLUB NIEUWS, COMMUNITY NIEUWS

Word Beerschot steward

Beerschot zoekt stewards. Wil jij binnenkort bij de thuiswedstrijden in 1A een van de aanspreekpunten van onze supporters zijn? Mail dan naar veiligheid@beerschot.be .

Binnenkort openen we ons Olympisch Stadion, en kan onze trouwe en fanatieke achterban het team weer aanmoedigen. Eindelijk kunnen ook de fans genieten van de terugkeer in 1A.

Voor die thuiswedstrijden zoeken we gemotiveerde stewards, zowel mannen als vrouwen. Wil jij de vragen van supporters beantwoorden, en hen helpen en informeren? Dan kan jij binnenkort misschien deel uitmaken van ons team. Vereisten zijn:

  • Je bent minimum 18 jaar.
  • Je hebt de laatste vijf jaar geen stadionverbod gekregen.
  • Je bent bereid om een opleiding te volgen en enkele testwedstrijden af te werken. 

Ben jij kandidaat? Aarzel dan niet en mail volgende gegevens naar veiligheid@beerschot.be : naam, adres, geboortedatum, telefoon-/gsm-nummer, e-mailadres en de reden dat je steward wil worden. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Als steward krijg je heelwat terug. Je vormt een belangrijke schakel in de veiligheidsstructuur van de club. Je krijgt een belastingvrije vrijwilligersvergoeding, kledij en een gepaste opleiding zodat je niet onvoorbereid aan je taken begint. Bovendien kom je terecht in een hecht en tof stewardteam.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts