BUSINESS

PARTNERSHIP OP MAAT

Bent u op zoek naar manieren om uw bedrijf of organisatie meer visibiliteit te geven? Wilt u uw netwerk uitbreiden en uw klanten op een unieke manier in de watten leggen? Dan heeft Beerschot de oplossing voor u!

Als sponsor van Beerschot krijgt u de kans om uw bedrijf te promoten op een manier die past bij uw doelstellingen. Of u nu kiest voor shirtreclame, boarding, wedstrijdsponsoring of een andere vorm van samenwerking, wij zorgen ervoor dat uw merk opvalt bij onze fans en supporters.

Sponsoring bij Beerschot gaat verder dan visibiliteit alleen. U krijgt ook de kans om deel uit te maken van ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties. Als sponsor nodigen wij u uit voor exclusieve evenementen en activiteiten waar u andere zakenpartners kunt ontmoeten en nieuwe contacten kunt leggen.

Verder voorzien we voor u en uw klanten/leveranciers/partners ook hospitality op hoog niveau. Als sponsor van Beerschot kunt u rekenen op een warm onthaal en een uitstekende service bij onze thuiswedstrijden. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van een VIP-ervaring op maat, met catering en andere extra's die aansluiten bij uw wensen en verwachtingen.

Kortom, sponsoring bij Beerschot biedt u de kans om u en uw bedrijf of organisatie op een unieke manier in de kijker te zetten, uw netwerk uit te breiden en uw klanten te verwennen met een VIP-ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden van sponsoring bij Beerschot!

Neem contact met ons team: business@beerschot.be