CLUB NIEUWS

Beerschot en Will Still gaan in onderling overleg uit elkaar

Beerschot en Will Still hebben in onderling overleg beslist de samenwerking stop te zetten. Will Still was in totaal drie seizoenen actief bij Beerschot. Hij stond in 111 officiële wedstrijden aan de zijlijn en bracht Beerschot als assistent mee naar 1A.

“Uiteraard betreurt het bestuur dat we in gezamenlijk overleg hebben moeten beslissen het contract vriendschappelijk te beëindigen”, vertelt Jan Van Winckel. “We hebben met alle coaches de voorbije weken veel gesproken om dit toch te laten werken. Maar ik denk dat onze beslissing uiteindelijk de beste is voor Will en Beerschot. Will is een absolute vakman en heeft het potentieel om een fantastische coach te worden, 1 van de beste in België. Door nu tijdelijk afscheid te nemen, houden we alle opties open om in de toekomst weer met elkaar te werken."

"Drie jaar geleden startten we met Stijn Vreven als coach, Hernan als beloftencoach en Will als Assistent. Alle drie deden ze het fantastisch en ze droegen elk op hun manier bij aan de wederopbouw van de club. Belangrijk is ook dat Stijn, Hernan en Will alle drie door de grote poort vertrokken. Ze hebben voor altijd een plaats in de Beerschotfamilie.”

“Ik ben geen trainer meer van Beerschot, maar ik blik terug met een goed gevoel, dankbaarheid en trots”, vult Will Still zelf aan. “Ik mocht en kon m'n stempel drukken als assistent en in januari van dit jaar werd ik de jongste hoofdcoach van België. Dat zal ik nooit vergeten en daarvoor zal ik Jan Van Winckel en de andere bestuursleden altijd dankbaar zijn. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben om met zo'n fantastische mensen te mogen hebben werken. Supporters, journalisten en uiteraard spelers, staff, medewerkers en bestuurders: Dank u en tot snel.“

“We openen nu een nieuw hoofdstuk met onze ervaren Coach Peter Maes en zijn assistenten Davy en Stefan”, gaat Jan Van Winckel verder. “Daarbij ondersteund door onze technisch manager Sander en assistenten Pieter, Frank en Pat. Peter Maes heeft in het verleden reeds verschillende malen bewezen een club te kunnen enthousiasmeren. We zijn ervan overtuigd dat hij dat ook bij Beerschot weer opnieuw zal doen.”

Beerschot wil Will Still bedanken voor zijn professionaliteit en zijn inzet in de laatste drie seizoenen en wil hem erg veel succes wensen in zijn verdere carrière.