CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Beerschot verliest eerste oefenwedstrijd

Beerschot speelde zaterdag zijn eerste oefenwedstrijd tegen OHL. Onze Mannekes verloren met 1-0 na een tegendoelpunt laat in de eerste helft. In totaal kwamen 22 spelers in actie voor onze Beren.

De eerste helft startte Beerschot met volgende elf spelers: Matijas, Van den Bergh, Quirynen, Meisl, Koide, Sanusi, Kaissi, De Stobbeleir, Rocha Torres, Degenaers en Osei Bonsu. Zij weerden zich moedig tegen de thuisploeg, maar keken tegen een 1-0-achterstand aan na een tegendoelpunt in de laatste minuut van de eerste helft.

De tweede helft voerde coach Andreas Wieland 11 wissels door. Lathouwers, Matthys, Kosiah, Verlinden, Thorisson, Koshi, Weymans, Cagro, Van Himbeeck, Konstantopoulos en Michez begonnen aan de tweede periode met veel inzet. Snelle tegenprikken zorgden voor Kiels doelgevaar. Tot scoren kwamen onze Mannekes niet, maar ook achteraan kwamen ze niet meer in de problemen. OHL kwam maar één keer dicht bij een doelpunt toen Lathouwers een vrije trap van Holzhauser uit de kruising zweefde.