CLUB NIEUWS

I SAID YES

I SAID YES! Denis Prychynenko moest niet lang nadenken wanneer we hem vroegen ambassadeur van Beerschot te worden. Toen we hem vrijdag de vraag stelden, zei hij volmondig ja. “Ik ben verliefd op de stad, op den Beerschot en de Beerschotsupporters. Natuurlijk wil ik ambassadeur worden. Waar Denis is, zal Beerschot zijn.”
 
Geen Beerschotter die geen liefde heeft voor Denis Prychynenko. De sterke beer die vijf jaar geleden neerstreek op het Kiel zal vanaf nu onlosmakelijk verbonden zijn aan Beerschot, want Denis werd afgelopen vrijdag benoemd tot  ‘Beerschot ambassadeur.’ Prychynenko droeg steevast met trots de XIII op z’n lichaam, kreeg een oorkonde, een plekje in onze Wall of Fame, een shirt en daarbovenop zal hij altijd welkom zijn in het Olympisch Stadion.
 
Beerschot is de enige profclub in ’t stad. De stad waar Denis verliefd op is. '’Ik wil de supporters bedanken voor de 5 mooie jaren, voetbal is voetbal en alles heeft een einde. Alleen de vriendschappen, de sfeer en de mensen in en rond de club zullen altijd verder blijven bestaan.”
 
We zien Denis volgend seizoen dus zeker nog terug op het Kiel. “Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt, maar als het kan, zal je mij zeker op het Kiel vinden. Het is een belangrijk onderdeel geweest van mijn carrière en mijn leven. Dat zal altijd zo blijven", vertelt de beenharde verdediger.
 
“Denis is na de Strangers, Lozano en Radja Nainggolan onze vierde ambassadeur op het Kiel”, weet ondervoorzitter Walter Damen. “Hij past met z’n mentaliteit en persoonlijkheid perfect in dat rijtje. Hij ging onmiddellijk akkoord, wat nog maar eens aantoont hoe hard onze club en Denis verbonden zijn. Afscheid nemen is nooit leuk, maar met zijn ambassadeurschap laten we zien hoe hard we de mentaliteit van Denis waarderen. Het is ook uitzonderlijk om dat te doen voor een speler die afscheid neemt. We willen aantonen dat afscheid nemen ook mooi kan zijn en leren op dat vlak uit het verleden. Je kan dus gerust stellen dat Denis alle andere ex-spelers vertegenwoordigt.”