CLUB NIEUWS, A-KERN NIEUWS

Twee extra seizoenen voor Reda Halaimia

Geen twee zonder drie. Beerschot licht ook de optie van Reda Halaimia. De Algerijnse flankverdediger verlengt zo zijn contract bij Beerschot tot juni 2023. Halaimia speelde in totaal al 40 wedstrijden voor Beerschot in de afgelopen twee seizoenen.

De Algerijn is zichtbaar tevreden met zijn verlenging. “Ik voel me hier goed bij Beerschot. Een club met zo’n traditie en zo’n aanhang en eersteklassevoetbal. Wat wil je nog meer?”

“Reda is ook belangrijk voor het team”, vertelt assistent Frank Dauwen. “Iemand met zijn profiel als aanvallende flankverdediger met een groot loopvermogen is in het moderne voetbal onmisbaar. We zijn blij dat we hem nog twee jaar langer aan de club kunnen binden.”

Diezelfde teneur is ook te horen bij bestuurslid Gunther Dieltjens. “Reda is voor ons een belangrijke speler geweest en zal dat in de toekomst nog zijn. Als Algerijns International brengt hij veel ervaring met zich mee, ook al is hij nog maar 24. Hij heeft nog veel groeimarge en we willen met deze twee extra seizoenen Reda de kans geven om zich verder te ontwikkelen bij Beerschot.”