A-KERN NIEUWS, CLUB NIEUWS

Vancamp en De Keersmaecker uitgeleend aan FC Eindhoven

Jorn Vancamp (21) en Brian De Keersmaecker (20) worden tot het einde van het seizoen uitgeleend aan FC Eindhoven. Onze twee jonge spelers willen bij de Nederlandse tweedeklasser weer wedstrijdritme opdoen en sterker terugkomen.

Aanvaller Jorn Vancamp, die overkwam van Anderlecht, toonde de vorige twee seizoenen meermaals z’n klasse en talent. De Antwerpenaar speelde 38 wedstrijden voor Beerschot maar werd enkele keren afgeremd door blessures. Vancamp is intussen weer helemaal fit maar kwam nog niet aan spelen toe dit seizoen. “Ik voel me sterk maar om weer op niveau te geraken moet ik wedstrijden met inzet spelen. FC Eindhoven is de ideale oplossing. Het is een mooie subtopper in de Nederlandse tweede klasse en dichtbij Antwerpen. Ik wil inderdaad sterker terugkomen.”

Net als Jorn Vancamp hoop ook ons jeugdprodukt Brian De Keersmaecker zich te kunnen doorzetten bij FC Eindhoven. “In mijn eerste profjaar bij Beerschot heb ik veel geleerd, nu moet ik wedstrijden spelen en ervaring opdoen. Hopelijk lukt dat bij FC Eindhoven. Ook voor mij is dit de juiste stap op dit moment.”

Beerschot wenst z’n twee talentvolle spelers succes en zal hen van nabij volgen.

ChallengerPro League

1 K. Beerschot V.A. 50 pts
2 SK Lommel 48 pts
3 K.M.S.K Deinze 46 pts
4 F.C.V. Dender E.H 45 pts
5 Patro Eisden Maasmechelen 43 pts